Kapcsolat

Dr. Gazsi Nóra

+36-30-725-14-04

Ellátási terület: Budapest pesti kereöletei

Tisztelt Gazdák!

A szolgáltatás kapacitás hiányában új páciensek számára csak korlátozottan érhető el. Első sorban azon kedves gazdák kedvenceinek ellátását tudom vállalni, akikhez már korábban is én jártam. Megértésüket köszönöm!

Emeltdíjas kiszállási időszak:

(Amennyiben a gazdi a telefonos egyeztetés alkalmával erre az időszakra kéri a kiszállást. SÜRGŐSSÉGI, AZONNALI HÉTVÉGI KISZÁLLÁS NINCS!)

Hétköznap: 20.00-22.00
Hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon: 10.00-20.00

Éjszakánként, és hétvégén a következő ügyeleti lehetőségek közül választhat:

Ügyeletek >>>


Új diagnosztikai eljárások

 

Pár évtizede az állatorvosok feladatköre kimerült a preventív, egyedi megbetegedéseket és járványokat megelőző tevékenységben, és a szaporodás szabályozásában. Napjainkra azonban ...

A világ minden téren fejlődik! Pár évtizede az állatorvosok feladatköre kimerült a preventív, egyedi megbetegedéseket és járványokat megelőző tevékenységben, és a szaporodás szabályozásában. Napjainkra az állatorvos- tudomány mindennapi gyakorlata számára is könnyen elérhető, a beteg kedvencek célirányos gyógyítását elősegítő diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre.

Ma már az állatok vérvizsgálata több helyen rutin feladatnak számít! Amennyiben kedvence a vérminta levételében együttműködő, 1-3 napon belül akkreditált laboratóriumból kaphatjuk kézhez a kért vizsgálat eredményét, mellyel számos anyagforgalmi betegség diagnosztizálható, valamint a fertőző ágensek jelenlétére utaló jelek is kiszűrhetőek.

A terápiának makacsul ellenálló, idült hasmenések, bőr- és fülbetegségek, hormonális problémák stb. oka is könnyebben felderíthető, megfelelő minta küldésével.

Dr. Gazsi Nóra

vissza