Kapcsolat

Kedves Gazdák!

A telefonszám hétköznap 8.00-20.00 óra között hívható.

Betegellátás telefonon előre egyeztetett időpontban, a főváros pesti kerületeiben.

PEST: Dr. Gazsi Nóra

+36-30-725-14-04

Tisztelt Gazdák! A szolgáltatás kapacitás hiányában új páciensek számára csak korlátozottan érhető el. Első sorban azon kedves gazdák kedvenceinek ellátását tudom vállalni, akikhez már korábban is én jártam. Új betegek fogadására korlátozottak a lehetőségeim. Megértésüket köszönöm!

Emeltdíjas kiszállási időszak:

(Amennyiben a gazdi a telefonos egyeztetés alkalmával erre az időszakra kéri a kiszállást. SÜRGŐSSÉGI, AZONNALI HÉTVÉGI KISZÁLLÁS NINCS!)

Hétköznap: 20.00-22.00
Hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon: 10.00-20.00

Éjszakánként, és hétvégén a következő ügyeleti lehetőségek közül választhat:

Ügyeletek >>>


Dr. Gazsi Nóra

 

Kedves Gazdák!

Első sorban azon kedves gazdák kedvenceinek ellátását tudom vállalni, akikhez már korábban is én jártam. Új betegek fogadására kapacitás hiányában korlátozottak a lehetőségeim. Megértésüket köszönöm!

Dr. Gazsi Nóra állatorvos BudapestÜdvözlöm. 

Dr. Gazsi Nóra vagyok.

Az általam ellátott terület: Pest
(IV,. V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI. és XXIII. kerületek)

+36/30 725-1404

Tisztelt Gazdák!

Első sorban azon kedves gazdák kedvenceinek ellátását tudom vállalni, akikhez már korábban is én jártam. Új betegek fogadására kapacitás hiányában korlátozottak a lehetőségeim. Megértésüket köszönöm!

noridoki@gmail.com

1981-ben születtem Budapesten.

Nagyvárosi lány létem ellenére az állatok szeretete mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Gyermekkorom óta lovagolok, kutyákat, cicákat, hüllőket, madarakat tartok, gondozok, nevelek…

2000-ben sikerült elérnem gyermekkori álmom első lépcsőfokát, felvettek a Szent István Egyetem, Állatorvos-tudományi karára. Az egyetemi évek alatt igyekeztem megismerkedni az állatorvoslás lehetőségeinek minél szélesebb körével.

szakmai gyakorlatok alkalmával bepillantást nyerhettem mind a haszonállatok, mind a kedvtelésből tartott állatok tartásának, tenyésztésének, ellátásának körülményeibe.

A nyári szünetekben heteket töltöttem az Alagi, Somogysárdi és a Kisdémpusztai ménesekben, szarvasmarha telepeken, budapesti és külföldi kisállatrendelőkben, és a bécsi egyetemi klinikán.

A hatósági, élelmiszerhigiéniai feladatkörökkel a Ceglédi Állategészségügyi Állomáson ismerkedhettem meg.

Szabadidőmet barátaim társaságában, lovaglással, és kutyáim nevelésével, kiképzésével töltöttem.

Tanulmányi eredményeimnek köszönhetően 2004-ben Erasmus-ösztöndíjasként 7 hónapot tölthettem a Bécsi Állatorvos-tudományi Egyetemen, ahol az Európai Uniós körülmények számtalan előnyét élvezhettem, mind szakmailag, mind emberileg. Hazatérve egy kisállatorvoslásban gyakorlott kolléga kezei alatt fejlődhettem tovább, Pestszentlőrincen.

2006-ban állatorvos-doktori diplomát szereztem.

Szakdolgozatomat az Egyetem Állathigiéniai tanszékén írtam. Már az államvizsgákra való felkészülés időszakában nagyszerű állásajánlatot kaptam, így amint kézhez kaptam a nagypecsétest, azonnal munkába is állhattam egy tapasztalt kolléga jól felszerelt állatorvosi rendelőjében, Vecsésen. Itt a mindennapi ambuláns betegellátás mellett gyakorlatot szerezhettem kisebb műtétek elvégzésében, kisállatok röntgenes, -és ultrahangos kiegészítő vizsgálatában is.

Néhány hónappal később megtisztelő ajánlatot kaptam egy budapesti, háziállatok részére otthoni ellátást nyújtó szolgálat helyettesítői munkájára, amit nagy kedvvel és örömmel el is fogadtam. Így nyílt lehetőségem megismerni a betegellátásnak ezt a formáját is. Ezen tapasztalatokra alapozva született meg a Budapesti állatorvosi szolgálat létrehozásának gondolata is.

2018-ban Praxismenedzser Szakállatorvosi diplomát szereztem.

Pillanatnyilag Pesten lakomezért a kiszállós ellátási területem is elsősorben a pesti kerületekre korlátozódik. Főállásban töretlen lelkesedéssel még mindig első munkahelyemen, a vecsési Zooázis Állatorvosi Rendelőben látom el a beteg állatokat. A személyemhez ragaszkodó állattartók háznál nem ellátható problémákkal küszködő beteg kedvenceit is ebbe a rendelőbe irányítom, természetesen tiszteletben tartva a gazdák szabad állatorvos választási jogát, lehetőségét.

vissza