Állatorvos Budapesten? - budapesti állatorvos.hu

Szolgáltatásaink nem csak beteg állatok ellátására vehetők igénybe

 

Tapasztalataink szerint a gazdiknak és kedvenceiknek is egyre nagyobb igényük van rá, hogy ellátó állatorvosukkal bizalmi kapcsolatban legyenek.

Tisztában vagyunk vele, hogy a bizalom nem alakul ki egyik napról a másikra, és az is érthető, ha mindenki számára más-más feltételek a szimpatikusak. Ezért fontos, hogy Ön is járjon körbe több lehetőséget is:

  • érdeklődjön ismerőseitől, rokonaitól,
  • beszélgessen kutyasétáltatás közben a többi állattartóval,
  • olvasson bele internetes fórumokba,

látogasson el személyesen néhány rendelőbe, érdeklődjön, hogy az adott rendelőben, klinikán, az adott orvostól milyen szintű ellátásra számíthat, milyen árszínvonalon, milyen időben, és tisztázzon előre minden olyan szempontot, ami Önnek fontos.

Végül személyes tapasztalatai és igényei alapján válassza ki az Önnek és kedvencének legmegfelelőbb ellátási körülményeket.

Ma Magyarországon minden állattartónak szabad állatorvos-választási lehetősége van. Ez azt jelenti, hogy, ellentétben a humán orvosi ellátással, lakóhelytől függetlenül, bárhol kezeltetheti kedvencét, ahol elégedett az ellátással és az árszínvonalat is elfogadhatónak találja.

Otthonában, kiszállással viszont csak olyan állatorvos láthatja el állatát, aki rendelkezik az adott területre szóló működési engedéllyel.

A nálunk dolgozó orvosok mindegyikének egész Budapest területére szóló ellátási engedélye és felelősség biztosítása van, ami más oldalról azt is jelenti, hogy csak Budapest közigazgatási határain belül érvényes. 

Természetesen Önnek is, nekünk is sokkal kényelmesebb és jobb, ha tisztázott, higgadt körülmények között, bizalmas légkörben együttműködve egy közös célért, az Ön kedvence egészségének fenntartásáért, tudjuk munkánkat végezni. Együttműködésünk során igyekszünk Önt a lehető legérthetőbben tájékoztatni az alkalmazott kezelésekről, az ajánlott beavatkozások lehetőségéről.

Saját betegeinkről folyamatos munkanaplót vezetünk. Ebben minden találkozásunk eseményeiről pontos információkat tárolunk, legyen az akár csak egy vakcinázás, akár egy betegség lefolyásának menete. Erre a nyilvántartásra több okból is szükség van. Egyrészt nyomon követhető így a szükséges oltások beadásának ideje (amiről telefonon, e-mailben, vagy levélben, időben értesíteni is fogjuk), másrészt így könnyen visszaellenőrizhető egy-egy paciensünk orvosi előélete, éppúgy, mint saját háziorvosunknál a betegkartonunkon. 

vissza

Kapcsolat

Orvosunk hétköznap 8.00-20.00 óra között hívható.

Betegellátás telefonon előre egyeztetett időpontban, a főváros pesti kerületeiben.

PEST: Dr. Gazsi Nóra

+36-30-725-14-04

Tisztelt Gazdák! A szolgáltatás kapacitás hiányában csak korlátozottan érhető el. Első sorban azon kedves gazdák kedvenceinek ellátását tudom vállalni, akikhez már korábban is én jártam. Új betegek fogadására korlátozottak a lehetőségeim. Megértésüket köszönöm!

Emeltdíjas kiszállási időszak:

Hétköznap: 20.00-22.00
Hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon: 10.00-20.00

Éjszakánként, és hétvégén a következő ügyeleti lehetőségek közül választhat:

Ügyeletek >>>