Állatorvos Budapesten? - budapesti állatorvos.hu

Miért fontos az időpont-egyeztetés?

 

Minden kedves, a bizalmával bennünket megtisztelő gazdának tisztában kell lennie vele, hogy a mi szolgáltatásunk nem egy azonnal, villogó kék fénnyel helyszínre érkező ellátás.

Tudomásunk szerint Budapesten pillanatnyilag sajnos ilyen ellátás nem is létezik állatok részére – ha tévednénk, kérjük, értesítsen róla, hogy az ilyen típusú hívásokat mi is a megfelelő helyre tudjuk közvetíteni.

Ahogy azt a szolgálatot ellátó állatorvosok bemutatkozásánál Ön is láthatja, mindketten a nap egy részét fix időbeosztásban, rendelői, laboratóriumi munkával töltjük.

Ez az Önök, és kedvenceik érdekeit is szolgálja, hiszen szükség esetén így tudjuk a rászoruló betegeket, általunk ismert és elfogadott legjobb körülmények közé küldeni, elkerülve az „új hely – ismeretlen állatorvos – kórelőzményi félreértések” procedúra viszontagságait.

Másrészről feltételezi a beérkezett hívások, kérések, problémák megoldásának előre egyeztetett időpontban, praktikusan a fix munkaidőnkön kívül történő teljesítését. Ez azt jelenti, hogy egy, az életet közvetlenül nem befolyásoló beavatkozás (vakcinázás, chipezés, állapotfelmérés, éves ellenőrző vizsgálatok) elvégzésére a valóban beteg pácienseink számától függően előfordulhat, hogy csak néhány nappal későbbi időpontot tudunk adni.

A sürgős ellátást igénylő állatok kezelését természetesen még a hívás beérkezésének napján igyekszünk biztosítani, de ez nem mindig garantálható. Amennyiben mégsem tudjuk a kiszállást aznap teljesíteni, (például a vártnál több sürgős eset felhalmozódása, nem kiszámítható problémák – baleset, közlekedési körülmények a városban stb.) – arról már a hívás, illetve a probléma felmerülésének időpontjában értesítjük, és igyekszünk a legmegfelelőbb helyre továbbirányítani hívását!

Természetesen az is előfordulhat, hogy éppen akkor telefonál egy életveszélyes problémával kapcsolatban, amikor azonnal autóba tudunk ülni és sietve ellátni az állatot. Ilyen esetekben sürgősségi felárat számolunk fel.

Díjtáblázat >>>

Mit jelent az "emelt díjas" ellátás?

Amennyiben az időpont egyeztetés alkalmával Ön a feltüntetett, emelt díjas időszakra kéri a kiszállást, és kezelést, a díjtáblázatban található emelt árak kerülnek felszámolásra.

Emelt díjas időszak: 

hétfőtől péntekig20 - 22 óra
szombaton14 - 22 óra
vasárnap, munkaszüneti és ünnepnapokon07 - 22 óra

Amennyiben nem tudunk sürgősségi ellátást biztosítani, illetve azon eseteket, melyek megoldása túlnyúlik a házi ellátás lehetőségein – és amennyiben a sérült, vagy beteg állat szállítható állapotban van – a megfelelő ellátás érdekében azonnal, még a hívás alkalmával továbbirányítjuk.

Az "emelt díjas" időszakban a szolgáltatás emelt áron vehető igénybe.
Ilyenkor a kiszállási díj és a betegvizsgálati díj is 8 000 Ft.

Budapesten több éjjel-nappal nyitva tartó állatklinika is üzemel. Este 22 és reggel 7 óra között halaszthatatlan problémáikkal szintén ezen klinikákhoz fordulhatnak.

Hétvégén, munkaszüneti, és ünnepnapokon a Fővárosban szervezett ügyelet működik. Az ügyeleti ellátási lehetőségekről a +36-30-530-25-26-os számon érdeklődhet.

Éjszakai, és non-stop ügyeletek >>>

Az állatorvosi ellátás árairól

Ön, akár mint kezdő, akár mint tapasztalt állattartó, bizonyára tisztában van vele, hogy, mivel állatainkra nem fizetünk társadalombiztosítási járulékot, az állatorvosi vizsgálatok, kezelések, műtétek mindig pénzbe kerülnek. Sokszor nem is kevésbe. Akárhová is visszük kedvencünket kezeltetni, ezt sosem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Fontos, hogy mielőtt új állatorvost keres fel, mindig érdeklődjön az árakról. Így elkerülhetők a kölcsönösen kellemetlen szituációk, amikor a számla kiállítására kerül sor.

Mi a munkánkat az Ön lakhelyén, illetve az állat tartózkodási helyén végezzük, tehát Önnek a kiszállási díjjal, mint további költséggel, valamint az ügyeleti időszakban az ügyeleti felárral is számolnia kell.

Áraink kialakításánál figyelembe vettük a Magyar Állatorvosi Kamara erre vonatkozó ajánlásait, valamint a budapesti rendelők, klinikák által általánosságban elfogadott árszínvonalat. Ha kérdése van, akár csak árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívjon bátran, vagy köldjön üzenetet az oldal alján található felületen, szívesen tájékoztatjuk. Mi sem szeretjük a váratlan meglepetéseket!

Díjtáblázat >>>

vissza

Kapcsolat

Orvosunk hétköznap 8.00-20.00 óra között hívható.

Betegellátás telefonon előre egyeztetett időpontban, a főváros pesti kerületeiben.

PEST: Dr. Gazsi Nóra

+36-30-725-14-04

Tisztelt Gazdák! A szolgáltatás kapacitás hiányában csak korlátozottan érhető el. Első sorban azon kedves gazdák kedvenceinek ellátását tudom vállalni, akikhez már korábban is én jártam. Új betegek fogadására korlátozottak a lehetőségeim. Megértésüket köszönöm!

Emeltdíjas kiszállási időszak:

Hétköznap: 20.00-22.00
Hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon: 10.00-20.00

Éjszakánként, és hétvégén a következő ügyeleti lehetőségek közül választhat:

Ügyeletek >>>