Kapcsolat

Orvosunk hétköznap 8.00-20.00 óra között hívható.

Betegellátás telefonon előre egyeztetett időpontban, a főváros pesti kerületeiben.

PEST: Dr. Gazsi Nóra

+36-30-725-14-04

Tisztelt Gazdák! A szolgáltatás kapacitás hiányában, és a jelen egészségügyi korlátozások miatt csak korlátozottan érhető el. Első sorban azon kedves gazdák kedvenceinek ellátását tudom vállalni, akikhez már korábban is én jártam. Új betegek fogadására korlátozottak a lehetőségeim. Megértésüket köszönöm!

Emeltdíjas kiszállási időszak:

Hétköznap: 20.00-22.00
Hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon: 10.00-20.00

Éjszakánként, és hétvégén a következő ügyeleti lehetőségek közül választhat:

Ügyeletek >>>


Állatorvosi problémák megoldási lehetőségei háznál

 

Amikor Ön megbetegszik, számos lehetőség közül választhat. Kihívja háziorvosát, elmegy a körzeti rendelőintézetbe...
Ezek a feltételek kedvencei ellátására is biztosíthatók. Fontos azonban tudni, hogy nem minden állatorvosi probléma oldható meg házi körülmények között!

Amikor Ön megbetegszik, az ellátást illetően számos lehetőség közül választhat. Kihívja háziorvosát, elmegy a körzeti rendelőintézetbe, ahonnan szükség esetén további vizsgálatok elvégzésére beutalják Önt egy-egy speciális vizsgálat (röntgen, ultrahang, CT, MRI, laboratóriumi vizsgálatok) elvégzésére szakosodott intézménybe, kórházba, klinikára. Amennyiben nincs olyan állapotban, mentőt hív, és a mentő szállítja a megfelelő helyre. 

Ezek a körülmények, feltételek kedvenceik ellátására is igazak! 

Fontos tudni, hogy nem minden állatorvosi probléma oldható meg házi körülmények között!

Amikor Ön a mi szolgáltatásunkat veszi igénybe, az ellátás során a szakma szabályai szerint a beteg állatot igyekszünk alaposan megvizsgálni, a lehetőségektől, az Ön és a beteg együttműködési készségétől függően minél szakszerűbben ellátni, és felmérni az esetleges további teendők, vizsgálatok szükségességét. 

Tehát nem tudunk mindig, mindent a helyszínen megoldani, megfelelő műszeri feltételek, sterilitás, az állat biztonságos altatása, bódítása, szakképzett segéderő hiányában. Ezen esetekben Önnek kell gondoskodnia az állat további megfelelő színvonalú ellátásáról, szállításáról. Természetesen ilyen helyzetekben is segítségére tudunk lenni, mind a megbízható további ellátást, mind a biztonságos szállítást illetően. 

Lásd: Állatpatikák, állatmenhelyek, állatszállítás >>>

Háziorvosi szolgáltatásunk nem csak beteg állatok ellátására vehető igénybe! 

Tapasztalataink szerint a gazdiknak (és nem utolsó sorban az állatoknak is) egyre nagyobb igényük van rá, hogy ellátó állatorvosukkal bizalmi kapcsolatban legyenek. 

Tisztában vagyunk vele, hogy a bizalom nem alakul ki egyik napról a másikra, és az is érthető, ha mindenki számára más-más feltételek a szimpatikusak. Ezért fontos, hogy Ön is járjon körbe több lehetőséget is:

 • érdeklődjön ismerőseitől, rokonaitól,
 • beszélgessen kutyasétáltatás közben a többi állattartóval,
 • olvasson bele internetes fórumokba,
 • látogasson el személyesen néhány rendelőbe, érdeklődjön, hogy az adott rendelőben, klinikán, az adott orvostól milyen szintű ellátásra számíthat, milyen árszínvonalon, milyen időben, és tisztázzon előre minden olyan szempontot, ami Önnek fontos.

Végül személyes tapasztalatai és igényei alapján válassza ki az Önnek és kedvencének legmegfelelőbb ellátási körülményeket. 

Ma Magyarországon minden állattartónak szabad állatorvos-választási lehetősége van. Ez azt jelenti, hogy, ellentétben a humán orvosi ellátással, lakóhelytől függetlenül, bárhol kezeltetheti kedvencét, ahol elégedett az ellátással és az árszínvonalat is elfogadhatónak találja.

Otthonában, kiszállással viszont csak olyan állatorvos láthatja el állatát, aki rendelkezik az adott területre szóló működési engedéllyel. 

A nálunk dolgozó orvosok mindegyikének egész Budapest területére szóló ellátási engedélye és felelősség biztosítása van, ami más oldalról azt is jelenti, hogy csak Budapest közigazgatási határain belül érvényes.

Természetesen Önnek is, nekünk is sokkal kényelmesebb és jobb, ha tisztázott, higgadt körülmények között, bizalmas légkörben együttműködve egy közös célért, az Ön kedvence egészségének fenntartásáért, tudjuk munkánkat végezni. Együttműködésünk során igyekszünk Önt a lehető legérthetőbben tájékoztatni az alkalmazott kezelésekről, az ajánlott beavatkozások lehetőségéről.

Saját betegeinkről folyamatos munkanaplót vezetünk. Ebben minden találkozásunk eseményeiről pontos információkat tárolunk, legyen az akár csak egy vakcinázás, akár egy betegség lefolyásának menete. Erre a nyilvántartásra több okból is szükség van. Egyrészt nyomon követhető így a szükséges oltások beadásának ideje (amiről telefonon, e-mailben, vagy levélben, időben értesíteni is fogjuk), másrészt így könnyen visszaellenőrizhető egy-egy paciensünk orvosi előélete, éppúgy, mint saját háziorvosunknál a betegkartonunkon.

Manapság egyre jobban előtérbe kerül az a nézet, miszerint számos egészségügyi problémát, betegséget sokszor könnyebb megelőzni, mint a már meglévő bajt orvosolni.

Ezzel mi is egyetértünk!

Helyesen cselekszik, aki előre gondolkodik, és nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kedvence ne betegedhessen meg, hiszen a betegség általában súlyos tünetekkel jár, akár végzetes is lehet, nem beszélve arról, mennyire sajnáljuk, ha szeretett kedvencünk bánatos, nem reagál szólításunkra, simogatásunkra, nem eszik, csak szenved… és még el sem tudja mondani pontosan, hogy mitől!

A beteg állat gyógykezelése nagy anyagi áldozattal is jár. Sokszor sokkal nagyobbal, mint felelős állattartóként viselkedve, egy megfelelő szakemberrel együttdolgozva kedvence egészségének megőrzése, fenntartása!

Egy általános betegvizsgálatra alkalmat lehet keríteni az éves kötelező oltások alkalmával is, de amíg kedvence kölyök, illetve amikor öregedő korba lép, egyre nagyobb odafigyelést igényel.

Ajánlásunk szerint egy gondos gazda a következőkre való folyamatos odafigyeléssel tudja szeretett kedvence általános egészségét megőrizni:

 • évente legalább egyszeri általános, egészségfelmérő fizikális vizsgálat;
 • vakcinázási ajánlások betartása kölyökkorban, és felnőtt korban is;
 • megfelelő időközönként történő féreghajtás, és külső paraziták elleni kezelés;
 • a táplálékigény megfelelő, korosztályok és egyéni körülményekhez igazított kielégítése, vitaminpótlás;
 • a fogak és a száj higiéniájának folyamatos állapotellenőrzése, kezelése;
 • mozgásszervi problémák időszakos ellenőrzése, különös tekintettel a fajtadiszpozíciós problémákra (pld.:német juhász: csípődiszplázia, tacskó: porckorongsérv, Yorkshiere terrier: Perthes kór stb.);
 • tenyészállatok szaporodásbiológiai, geriátriai vizsgálata, fogamzásgátlás, ivartalanítás, emlődaganat kialakulásának ellenőrzése szukáknál, prosztata problémák ellenőrzése kanoknál.

Mindezek alapos átgondolásában, nyilvántartásában mi a segítségére tudunk lenni!

A Budapesti Állatorvos.hu csapata ilyen esetekben is az Ön rendelkezésére áll.

vissza