Állatorvos Budapesten? - budapesti állatorvos.hu

Miért fontos az időpont-egyeztetés?

 

Minden kedves, a bizalmával megtisztelő gazdának tisztában kell lennie vele, hogy szolgáltatásom nem egy azonnal, villogó kék fénnyel helyszínre érkező ellátás.

Tudomásom szerint Budapesten pillanatnyilag sajnos ilyen ellátás nem is létezik állatok részére – ha tévednék, kérem értesítsen róla, hogy az ilyen típusú hívásokat én is a megfelelő helyre tudjam közvetíteni.

Ahogy azt a bemutatkozásomban Ön is láthatja, a napok egy részét fix időbeosztásban, rendelői munkával töltöm.

Ez az Önök, és kedvenceik érdekeit is szolgálja, hiszen szükség esetén így tudom a rászoruló betegeket, általam is ismert és elfogadott legjobb körülmények közé küldeni, elkerülve az „új hely – ismeretlen állatorvos – kórelőzményi félreértések” procedúra viszontagságait.

Másrészről feltételezi a beérkezett hívások, kérések, problémák megoldásának előre egyeztetett időpontban, praktikusan a fix munkaidőmön kívül történő teljesítését. Ez azt jelenti, hogy egy, az életet közvetlenül nem befolyásoló beavatkozás (vakcinázás, chipezés, állapotfelmérés, éves ellenőrző vizsgálatok) elvégzésére a valóban beteg pácienseim számától függően előfordulhat, hogy csak jó néhány nappal későbbi időpontot tudok adni.

A sürgősebb ellátást igénylő állatok kezelését természetesen még a hívás beérkezésének napján igyekszem biztosítani, de ez nem mindig garantálható. Amennyiben mégsem tudom a kiszállást aznap teljesíteni, arról már a hívás időpontjában értesítem, és igyekszem a legmegfelelőbb helyre továbbirányítani hívását!

Díjtáblázat >>>

Mit jelent az "emelt díjas" ellátás?

Amennyiben az időpont egyeztetés alkalmával Ön a feltüntetett, emelt díjas időszakra kéri a kiszállást, és kezelést, a díjtáblázatban található emelt árak kerülnek felszámolásra.

Emelt díjas időszak: 

hétfőtől péntekig20 - 22 óra
szombaton10- 20 óra
vasárnap, munkaszüneti és ünnepnapokon10 - 20 óra

Amennyiben nem tudok aznapi ellátást biztosítani, illetve azon eseteket, melyek megoldása túlnyúlik a házi ellátás lehetőségein – és amennyiben a sérült, vagy beteg állat szállítható állapotban van – a megfelelő ellátás érdekében azonnal, még a hívás alkalmával továbbirányítom.

Az "emelt díjas" időszakban a szolgáltatás emelt áron vehető igénybe.

Budapesten több éjjel-nappal nyitva tartó állatklinika is üzemel. Este 20 és reggel 8 óra között halaszthatatlan problémáikkal szintén ezen klinikákhoz fordulhatnak.

Hétvégén, munkaszüneti, és ünnepnapokon szintén a fővárosi hosszított  nyitvatartású, illetve non-stop üzemelő klinikákhoz fordulhat segítségért, személyesen.

Éjszakai, és non-stop ügyeletek >>>

Az állatorvosi ellátás árairól

Ön, akár mint kezdő, akár mint tapasztalt állattartó, bizonyára tisztában van vele, hogy, mivel állatainkra nem fizetünk társadalombiztosítási járulékot, az állatorvosi vizsgálatok, kezelések, műtétek mindig pénzbe kerülnek. Sokszor nem is kevésbe. Akárhová is visszük kedvencünket kezeltetni, ezt sosem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Fontos, hogy mielőtt új állatorvost keres fel, mindig érdeklődjön az árakról. Így elkerülhetők a kölcsönösen kellemetlen szituációk, amikor a számla kiállítására kerül sor.

Én a munkámat az Ön lakhelyén, illetve az állat tartózkodási helyén végzem, tehát Önnek a kiszállási díjjal, mint további költséggel, valamint az ügyeleti időszakban az ügyeleti felárral is számolnia kell.

Áraim kialakításánál figyelembe vettem a Magyar Állatorvosi Kamara erre vonatkozó ajánlásait, valamint a budapesti rendelők, klinikák által általánosságban elfogadott árszínvonalat.

Díjtáblázat >>>

vissza

Kapcsolat

Dr. Gazsi Nóra

+36-30-725-14-04

Ellátási terület: Budapest pesti kereöletei

Tisztelt Gazdák!

A szolgáltatás kapacitás hiányában új páciensek számára csak korlátozottan érhető el. Első sorban azon kedves gazdák kedvenceinek ellátását tudom vállalni, akikhez már korábban is én jártam. Megértésüket köszönöm!

Emeltdíjas kiszállási időszak:

(Amennyiben a gazdi a telefonos egyeztetés alkalmával erre az időszakra kéri a kiszállást. SÜRGŐSSÉGI, AZONNALI HÉTVÉGI KISZÁLLÁS NINCS!)

Hétköznap: 20.00-22.00
Hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon: 10.00-20.00

Éjszakánként, és hétvégén a következő ügyeleti lehetőségek közül választhat:

Ügyeletek >>>