Kapcsolat

Orvosaink 8-22 óra között hívhatóak.

Betegellátás telefonon előre egyeztetett időpontban, Budapest közigazgatási határán belül.


PEST: Dr. Gazsi Nóra

+36-30-725-14-04

Tisztelt Gazdák! A szolgáltatás a pesti oldalon egészségügyi okokból korlátozottan érhető el. Új betegeket határozatlan ideig nem tudok ellátni, vállalni, viszont régi pácienseimnek állok rendelkezésére! Köszönöm a megértésüket!

Emeltdíjas időszak:

Hétköznap: 20.00-22.00
Szombaton: 14.00-22.00
Vasárnap, munkaszüneti és ünnepnapokon: 8.00-22.00

Éjszakánként, és hétvégén a következő ügyeleti lehetőségek közül választhat:

Ügyeletek >>>


Új diagnosztikai eljárások

 

Pár évtizede az állatorvosok feladatköre kimerült a preventív, egyedi megbetegedéseket és járványokat megelőző tevékenységben, és a szaporodás szabályozásában. Napjainkra azonban ...

A világ minden téren fejlődik! Pár évtizede az állatorvosok feladatköre kimerült a preventív, egyedi megbetegedéseket és járványokat megelőző tevékenységben, és a szaporodás szabályozásában. Napjainkra az állatorvos- tudomány mindennapi gyakorlata számára is könnyen elérhető, a beteg kedvencek célirányos gyógyítását elősegítő diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre.

Ma már az állatok vérvizsgálata több helyen rutin feladatnak számít! Amennyiben kedvence a vérminta levételében együttműködő, 1-3 napon belül akkreditált laboratóriumból kaphatjuk kézhez a kért vizsgálat eredményét, mellyel számos anyagforgalmi betegség diagnosztizálható, valamint a fertőző ágensek jelenlétére utaló jelek is kiszűrhetőek.

A terápiának makacsul ellenálló, idült hasmenések, bőr- és fülbetegségek, hormonális problémák stb. oka is könnyebben felderíthető, megfelelő minta küldésével.

Dr. Gazsi Nóra

vissza