Állatorvos Budapesten? - budapesti állatorvos.hu

Dr. Gazsi Nóra

 

Kedves Gazdák! A szolgáltatás egészségügyi okokból határozatlan ideig nem lesz elérhető a pesti oldalon! Hétköznapokon forduljanak kolléganőmhöz, dr. Jancsik Máriához a 06-20-9666020-os telefonszámon, hétvégén az ügyeleti ellátás lehetőségeiért a 06-30-530-25-26-os telefonszámot hívhatják, ahol a hangpostajelzés elhangzása után kaphatnak tájékoztatást az ügyeleti ellátás hétvégi lehetőségeiről. Megértésüket köszönöm

Dr. Gazsi Nóra állatorvos BudapestÜdvözlöm. 

Dr. Gazsi Nóra vagyok.

Az általam ellátott terület: Pest
(IV,. V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI. és XXIII. kerületek)

+36/30 725-1404

noridoki@gmail.com

1981-ben születtem Budapesten.

Nagyvárosi lány létem ellenére az állatok szeretete mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Gyermekkorom óta lovagolok, kutyákat, cicákat, hüllőket, madarakat tartok, gondozok, nevelek…

2000-ben sikerült elérnem gyermekkori álmom első lépcsőfokát, felvettek a Szent István Egyetem, Állatorvos-tudományi karára. Az egyetemi évek alatt igyekeztem megismerkedni az állatorvoslás lehetőségeinek minél szélesebb körével.

szakmai gyakorlatok alkalmával bepillantást nyerhettem mind a haszonállatok, mind a kedvtelésből tartott állatok tartásának, tenyésztésének, ellátásának körülményeibe.

A nyári szünetekben heteket töltöttem az Alagi, Somogysárdi és a Kisdémpusztai ménesekben, szarvasmarha telepeken, budapesti és külföldi kisállatrendelőkben, és a bécsi egyetemi klinikán.

A hatósági, élelmiszerhigiéniai feladatkörökkel a Ceglédi Állategészségügyi Állomáson ismerkedhettem meg.

Szabadidőmet barátaim társaságában, lovaglással, és kutyáim nevelésével, kiképzésével töltöttem.

Tanulmányi eredményeimnek köszönhetően 2004-ben Erasmus-ösztöndíjasként 7 hónapot tölthettem a Bécsi Állatorvos-tudományi Egyetemen, ahol az Európai Uniós körülmények számtalan előnyét élvezhettem, mind szakmailag, mind emberileg. Hazatérve egy kisállatorvoslásban gyakorlott kolléga kezei alatt fejlődhettem tovább, Pestszentlőrincen.

2006-ban állatorvos-doktori diplomát szereztem.

Szakdolgozatomat az Egyetem Állathigiéniai tanszékén írtam. Már az államvizsgákra való felkészülés időszakában nagyszerű állásajánlatot kaptam, így amint kézhez kaptam a nagypecsétest, azonnal munkába is állhattam egy tapasztalt kolléga jól felszerelt állatorvosi rendelőjében, Vecsésen. Itt a mindennapi ambuláns betegellátás mellett gyakorlatot szerezhettem kisebbműtétek elvégzésében, kisállatok röntgenes, -és ultrahangos kiegészítő vizsgálatában is.

Néhány hónappal később megtisztelő ajánlatot kaptam egy budapesti, háziállatok részére otthoni ellátást nyújtó szolgálat helyettesítői munkájára, amit nagy kedvvel és örömmel el is fogadtam. Így nyílt lehetőségem megismerni a betegellátásnak ezt a formáját is. Ezen tapasztalatokra alapozva született meg a Budapesti állatorvosi szolgálat létrehozásának gondolata is.

Pillanatnyilag Vecsésen lakom, ezért is jutott nekem a szolgálatot igénybevevő gazdik, dél-pesti körzetben lakó állatainak ellátása. Főállásban töretlen lelkesedéssel még mindig első munkahelyemen, a vecsési Zooázis Állatorvosi Rendelőben látom el a beteg állatokat. A személyemhez ragaszkodó állattartók háznál nem ellátható problémákkal küszködő beteg kedvenceit is ebbe a rendelőbe irányítom, természetesen tiszteletben tartva a gazdák szabad állatorvos választási jogát, lehetőségét.

vissza

Kapcsolat

Orvosaink 7-22 óra között hívhatóak.

Betegellátás telefonon előre egyeztetett időpontban, Budapest közigazgatási határán belül.

BUDA: Dr. Polgár Csaba
+36-30-725-14-06

PEST: Dr. Gazsi Nóra

Tisztelt Gazdák! A szolgáltatás a pesti oldalon egészségügyi okokból határozatlan ideig szünetel! Megértésüket köszönöm!

Emeltdíjas időszak:

Hétköznap: 20.00-22.00
Szombaton: 14.00-22.00
Vasárnap, munkaszüneti és ünnepnapokon: 7.00-22.00

Éjszakánként, és amennyiben hétvégén, vagy munkaszüneti napokon mi nem vagyunk elérhetőek, a következő ügyeleti lehetőségek közül választhat:

Ügyeletek >>>